Οργανωτές

     APTH-COLOR- EL
Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) είναι ένα πανεπιστημιακό ίδρυμα της Ελλάδας, με έδρα την Θεσσαλονίκη. Ιδρύθηκε το 1925. Σήμερα, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο λειτουργούν συνολικά 41 τμήματα, τα οποία οργανώνονται σε 11 σχολές, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών πεδίων.
eketa-300x94

Το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), ιδρύθηκε το 2000, είναι το μοναδικό ερευνητικό κέντρο στη Βόρεια Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα της χώρας.

Logo ÐÁÌÁÊ GR_new

Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας είναι ένα Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Ελλάδας με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Ιδρύθηκε το 1948, ωστόσο άρχισε να λειτουργεί για πρώτη φορά το ακαδημαϊκό έτος 1957-58. Διαθέτει 8 τμήματα τα οποία εδρεύουν στο κύριο κτίριο στη Θεσσαλονίκη, απέναντι από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. 

seve_logo_gr-40years(selection) C1 flat-02new

Ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ) ιδρύθηκε το 1975, ως σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και αποτελεί σήμερα έναν από τους μεγαλύτερους συνδέσμους επιχειρήσεων με διεθνή δραστηριότητα στην Ελλάδα. Tα μέλη του ΣΕΒΕ είναι παραγωγικές, μεταποιητικές, εμπορικές και παροχής υπηρεσιών επιχειρήσεις που βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα και συνεργάζονται με τις περισσότερες χώρες του κόσμου.

rsz_logo_sbbe_gr-01

diethnes panepistimio

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος είναι δημόσιο Ελληνικό Πανεπιστήμιο με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Ιδρύθηκε το 2005. Είναι το μόνο Ελληνικό Πανεπιστήμιο στο οποίο όλα τα προγράμματα σπουδών διδάσκονται αποκλειστικά στα αγγλικά. 

sepve

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ) ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 1994 και είναι ιδιωτικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Σε όλη τη διάρκεια της μέχρι σήμερα λειτουργίας του αποτελεί το μοναδικό συλλογικό όργανο αντιπροσώπευσης των ενδιαφερόντων και των συμφερόντων των επιχειρήσεων πληροφορικής, που δραστηριοποιούνται στις περιοχές της Μακεδονίας, της Θράκης και της Θεσσαλίας.

Υπό την αιγίδα

perifereia

gget

azk

enterprise greece

dimos

Με την υποστήριξη

PRAXI.logo.FinalHighGR

Logo-NET-EL

Silver Sponsor

lancom-fixed